De kracht van Tepron

De professionals van Tepron werken al jaren succesvol samen aan spraakmakende projecten in de infrastructuur van Nederland. Onlangs hebben we onze krachten gebundeld in het bedrijf Tepron. Klein in opzet, maar door ons uitgebreide netwerk van mensen waar we in al die projecten mee hebben gewerkt, bestrijken we alle facetten van modern projectmanagement.

Tepron is opgericht door Paul Janssen, Paul van Laviere en Cynthia Sewbalak en bestaat verder uit een groot netwerk van professionals.

Paul Janssen heeft ruim 35 jaar ervaring met projecten in de infrastructuur. Sinds 1997 werkt Paul vanuit zijn eigen onderneming als projectmanager en projectdirecteur aan opdrachtgeverszijde aan grote infrastructurele projecten. Naast zijn werk als projectdirecteur heeft Paul een uitgebreide praktijk als adviseur, beoordelaar, auditeur bij tal van andere infrastructurele werken in binnen- en buitenland.

Paul van Laviere heeft 20 jaar ervaring met grote en middelgrote projecten. Werken aan een project van initiatieffase tot en met oplevering heeft zijn voorkeur. Het geeft hem de ruimte om de eisen en wensen van de eindgebruikers te vertalen naar een contract en er gedurende de realisatiefase erop toe te zien dat de belangen van de eindgebruikers op een goede wijze geïntegreerd worden.

Cynthia Sewbalak is gespecialiseerd in het aanbesteden en contracteren van infrastructurele projecten maar ook in het opstellen van samenwerkingsarrangementen voor gebiedsontwikkeling. Ze is analytisch, gedreven, accuraat, beschikt over een helicopterview maar is ook erg “hands on”. Deze unieke combinatie maakt haar krachtig en zorgt ervoor dat zij veel gevraagd is om haar expertise, ervaring en werkwijze.

Netwerkpartners

Tepron werkt intensief samen met de partners die aangesloten zijn bij ons netwerk. Wij doen aan gezamenlijke kennisontwikkeling en maken gebruik van elkaars kennis en ervaring en zetten dit ook in voor de opdrachtgevers van Tepron.

Onderdeel worden van ons netwerk?

We zijn altijd geïnteresseerd om kennis te maken met talent in ons werkveld. Vul je gegevens in en we nemen op korte termijn contact met je op.